FACE YOGA by Omotouch: USTA (video)

Slab i izdužen philtrum (filtrum) često se zanemaruje sve dok ne počnete primjećivati da se snaga mišića u ovom području brzo iscrpljuje. A to se najčešće događa u 40-im i 50-im godinama. Također, i punoća usnica slabi, a kutevi usnica padaju. Vježbe za usne će ih zategnuti i podići.  Niti jedna krema ne može dati puna i napućena usta, joga lica može. Naravno, u tim očekivanjima budite realni. Nećete moći dobiti velika usta, ako ih ni prije niste imali.

Jogu za usnice možete prakticirati u autu, za radnim stolom ili dok sjedite na kauču.


Poboljšanje izgleda na prirodan način

Redovita joga stanjuje dijelove tijela, ali joga lica ima suprotan učinak na usnice. Treniranjem kružnog mišića oko usta određenim vježbama možete ih definirati i povećati. Jogu za usnice možete prakticirati u autu, za radnim stolom ili dok sjedite na kauču. Preskočite injekcije kolagena i kemijske proizvode za povećanje usana i odlučite se za prirodnu jogu za lice.

Slavne osobe sve se više okreću ovom prirodnom obliku poboljšanja izgleda, umjesto skupim i rizičnim filerima koji su ostavljali tolike slavne žene s kvrgavim, neravnim usnama i pačjim profilom. Ubrizgani fileri vremenom slabe i mogu vas ostaviti u lošijem stanju nego što je to bilo prije. Vježbe za usne ne samo da su besplatne, već su i prirodne.

Ne zaboravite i na njegu usana: redovito ih hidratizirajte i radite povremeni piling. Usnice će vam biti zahvalne.

*

*
Face yoga by Omotouch

Face yoga odlična je prirodna alternativa botoksu ili plastičnim operacijama. Ljepota face yoge je u tome što većinu vježbi možete raditi bilo kada i bilo gdje. Nakon što ih naučite, vježbe možete raditi i u pokretu! Npr. ispred kompjutera, TV ekrana, dok hodate, kuhate itd. Lako je, samo uključite vježbe u svoju dnevnu rutinu. I ne zaboravite, dosljednost je ključ uspjeha.

Iako su vježbe relativno jednostavne, može potrajati neko vrijeme da se sve pravilno usvoji i nepravilnosti u potpunosti isprave. Preporuka je raditi vježbe 20 do 30 minuta barem 5 puta tjedno u periodu od 6 mjeseci. Svako lice je individualno i kod nekoga će se taj intenzitet vježbanja trebati produžiti. Neke osobe moći će održavati zategnutost i pomlađenost kraćim vježbama i tek povremenim dužim seansama dvaput tjedno.

Za dodatne informacije ili upis na face yogu by Omotouch pošaljite e-mail na . Budite samosvjesni i sretni jer činite nešto dobro za sebe!

 

Violeta Beljić Kušić

Diplomirani sam inženjer arhitekture, a svoju strast u struci usmjerila sam prema interijerima. Holistički pristup ljepoti promoviram izradom prirodne kozmetike oivčene laboratorijskim inovacijama, te kao instruktorica face yoge unutar svog branda [omo]TOUCH. Uvijek kreativna, sretno nosim svoje 50+ godine i hedonistički volim ljude koje me okružuju.