FACE YOGA by Omotouch: VJEŽBE S OLOVKOM (video)

Olovka je savršeno pomagalo za vježbe donjeg dijela lica i vrata. Uz njenu pomoć možemo podignuti jagodice lica, zategnuti vrat i podbradak. Pojedine vježbe s olovkom pomažu nam i protiv bora oko usnica te za njihovo popunjavanje. Ujedno definiramo konture lica i čeljusti. Prednost je i što olovka može biti podsjetnik na vježbanje face yoge s obzirom da je često možemo naći u svojoj blizini. Neizostavan je rekvizit radnog stola, pa stanku u poslu možemo iskoristiti uz opuštajuće vježbanje.

*

*

* Face yoga by Omotouch

Face yoga odlična je prirodna alternativa botoksu ili plastičnim operacijama. Ljepota face yoge je u tome što većinu vježbi možete raditi bilo kada i bilo gdje. Nakon što ih naučite, vježbe možete raditi i u pokretu! Npr. ispred kompjutera, TV ekrana, dok hodate, kuhate itd. Lako je, samo uključite vježbe u svoju dnevnu rutinu. I ne zaboravite, dosljednost je ključ uspjeha.

Iako su vježbe relativno jednostavne, može potrajati neko vrijeme da se sve pravilno usvoji i nepravilnosti u potpunosti isprave. Preporuka je raditi vježbe 20 do 30 minuta barem 5 puta tjedno u periodu od 6 mjeseci. Svako lice je individualno i kod nekoga će se taj intenzitet vježbanja trebati produžiti. Neke osobe moći će održavati zategnutost i pomlađenost kraćim vježbama i tek povremenim dužim seansama dvaput tjedno.

Za dodatne informacije ili upis na face yogu by Omotouch pošaljite e-mail na . Budite samosvjesni i sretni jer činite nešto dobro za sebe!

 

Violeta Beljić Kušić

Diplomirani sam inženjer arhitekture, a svoju strast u struci usmjerila sam prema interijerima. Holistički pristup ljepoti promoviram izradom prirodne kozmetike oivčene laboratorijskim inovacijama, te kao instruktorica face yoge unutar svog branda [omo]TOUCH. Uvijek kreativna, sretno nosim svoje 50+ godine i hedonistički volim ljude koje me okružuju.