Eliksir za pomlađivanje cijelog ženskog organizma

Jeste li znali da postoje prirodne i efektivne metode pomlađivanja i da u stvari ne trebate koristiti skupe kozmetičke preparate i još skuplje kirurške zahvate? Pomlađivanje lica, tijela i cijelog organizma ne može se sastojati samo od kozmetičkih preparata. Najbolje je kombinirati različite metode pomlađivanja koje daju zapanjujuće rezultate: pravilna prehrana, odgovarajuća tjelovježba, prirodna njega te emotivno i duhovno zadovoljstvo.

Pravilna prehrana, odgovarajuća tjelovježba, prirodna njega te emotivno i duhovno zadovoljstvo idealna su kombinacije za pomlađivanje.

Sigurno ste primijetili da postoje žene koje izgledaju 10, 15 godina mlađe, a da se nisu podvrgle skupim estetskim zahvatima. One tvrde da im se, nakon korištenja ovog eliksira, poboljšao vid, koža je postala glatka i elastična na cijelom tijelu, a kosa gušća. I što je najnevjerojatnije – kosa, koja je počela sjediti, prestala je sjediti.

Eliksir mladosti – recept:

– 100 ml svježeg lanenog ulja

– 2 srednja neprskana limuna s korom

– 1 velika glavica bijelog luka

– 0,5 kg domaćeg meda

Priprema i korištenje:

Očišćeni bijeli luk, 1 neočišćen limun i 1 limun bez kore smiksajte u blenderu.

Samljevenu smjesu pomiješati sa medom, dodati laneno ulje i sve ponovo promiješati.

Smjesa se čuva u hladnjaku u zatvorenoj staklenoj tegli.

Konzumirati tri puta dnevno po 1 žlicu pola sata prije jela.

Na koji način ova smjesa pomlađuje organizam?

Laneno ulje je biljni hormon; lan sadrži linolnu (omega-6), oleinsku (omega-9), i palmitinsku masnu kiselinu, a više od polovine masnoća sadržanih u lanu, čini alfalinolenska kiselina (omega-3) što laneno ulje čini najbogatijim biljnim izvorom omega-3 masnih kiselina (dvostruko većim od ribljeg ulja).

Ulje lana je također najbogatiji biljni izvor lignana, važnih antioksidansa, što u kombinaciji sa limunom čisti jetru i žučne puteve.

Čista jetra je naš glavni generator mladosti!

Vitamin C iz limuna savršen je antioksidans, jača imunitet i krvne žile.

Bijeli luk čisti od parazita i čisti krvne žile, a med donosi nutrijente, odnosno mikroelemente u krv koji obnavljaju i pomlađuju cijeli organizam.

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.