Belle de Jour – božanstveni eliksir za lice branda L’ aventure en Primitivance

Laventure en Primitivance ili jednostavnije LAP, prvi je hrvatski niche brend preparativne kozmetike. Kreirao je i na tržište plasirao dugo očekivani proizvod koji savršeno zaokružuje njihov serum za lice Belle de Jour. S njim u kombinaciji predstavlja jednostavniju, a dovoljno efektnu rutinu za njegu kože. Riječ je o sinergijskom kompleksu botaničkih destilata, biljnih ekstrakata i prirodnih ovlaživača. Svi zajedno osiguravaju optimalnu hidrataciju kože te obnavljaju i osvježavaju ten.

LAP se u nekoliko godina djelovanja prometnuo u jedan od najprepoznatljivijih na tržištu upravo zbog svoje kvalitete i dobrog poslovanja. Među ostalim svoj uspjeh mogu zahvaliti i potpori koja je došla kroz korištenje programa Pokreni nešto svoje. On od 2016. godine sustavno daje vjetar u leđamikropoduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji su svoj rad usmjerili u društveno korisne projekte, a čiji je cilj dugoročni pozitivan utjecaj na cijelo društvo. Upravo su Laventure en Primitivance bili među prvima koji su sudjelovali u ovom programu. A program su zajednički pokrenuli ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva i tvrtka Philip Morris Zagreb d.o.o.

Laventure en Primitivance u prvi plan stavlja snažne hidratantne učinke kojima se smanjuje transepidermalni gubitak vlage.


Vjetar u leđa

Ovaj jedinstveni i prepoznati program potiče projekte s pozitivnim društvenim ili okolišnim utjecajem. U posljednjih je nekoliko godina iznjedrio brojne uspješne projekte, a Laventure en Primitivance samo je jedan od njih. Dosadašnji dobitnici potpore ističu jasnu komunikaciju i fleksibilnost programa te stručnu tehničku, financijsku i mentorsku podršku ACT Grupe i Philip Morrisa kao čimbenike koji su im najznačajnije olakšali provedbu inovativnih poslovnih projekata. Upravo takav je i novi Belle de Jour eliksir za lice.

Jako je važno imati podršku od samih početaka. Tek kada se odvažimo krenuti u poduzetništvo postanemo svjesni kakve nam brojne prepreke mogu stati na put. Ako radite kvalitetno i prepoznati ste u svijetu, a ne samo u Hrvatskoj, to vam daje veliki poticaj za naprijed. Jako nam je drago da smo sudjelovali u projektu Pokreni nešto svoje. Zahvalni smo svima koji su nam pomogli, jer bez tog vjetra u leđa sigurno ne bismo bili ovdje gdje smo danas”, rekla nam je osnivačica brenda Laventure en Primitivance, Marija Tadić.


Idealan za ljeto

Laventure en Primitivance u prvi plan stavlja snažne hidratantne učinke kojima se smanjuje transepidermalni gubitak vlage. Pruža zaštita od nepovoljnih klimatskih uvjeta kao što su jake temperaturne oscilacije, visoke koncentracije soli, visoka UV zračenja i suša. Sve ovo čini Belle de Jour eliksir za lice savršenim ljetnim suputnikom. Potpuno organski prirodni destilati cvijeta nerolija i lovora kao baza ovog umirujućeg i revitalizirajućeg eliksira momentalno će vas prebaciti u onaj mediteranski vrt o kojem često sanjate.

Kada su u pitanju inovativni sastojci, osim ectoina koji potiče obnavljanje i jačanje zaštitne barijere kože, proizvodu su dodani ekstrakti agave i smokve. Agava sadrži sposobnost privlačenja i vezanja vlage. Znanstveno je dokazano kako ekstrakt smokve koji sadrži fenolne spojeve, pojačava hidrataciju kože. Ujedno sprječava gubitak vlage iz najgornjih slojeva kože.


Kvaliteta poznata diljem svijeta

Kvalitetu L’AP proizvoda potvrđuju i brojne korisnice širom svijeta, među kojima su i neke od najcjenjenijih stručnjakinja u industriji ljepote. Jedna od njih je i Abigail James, poznata facijalistica s londonskom adresom. Časopis Forbes naziva je Kraljicom kože. Ona za L’AP proizvode kaže „Ovaj proizvod ima prekrasne sastojke… WOW, ovo uistinu super miriše.. odmah poželiš ovo ulje za njegu kože lica’’

U Hrvatskoj je Belle de Jour ekskluzivno predstavljen u sklopu Pharomatique Spa Maslina Resorta na Hvaru. O tome je pisao i luksuzni travel magazin Condé Nast Traveller. On Belle de Jour opisuje „lokalnim do posljednje kapljice i naprosto božanstvenim.

Laventure en Primitivance je odnedavno nositelj certifikata CosmEthicallyactive“. Riječ je o prvom certifikatu koji ocjenjuje kozmetički proizvod ne samo prema prirodnom podrijetlu sastojaka, već i prema koncentraciji kozmetički aktivnih sastojaka i kozmetičkoj učinkovitosti proizvoda. Time predstavlja mini revoluciju u području ocjenjivanja kozmetičkih proizvoda.

Stoga ako ovog ljeta ne možete putovati prema Mediteranu, neka Mediteran putuje k vama u bočici novog Belle de Jour Mista. L’AP proizvodi mogu se kupiti i putem web shopa.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.