Pomladite lice – lifting lica fokusiranim ultrazvukom

Suočeni s brojnim informacijama o najrazličitijim tretmanima ljepote s jedne strane i svojim umornim, sivim i opuštenim licem s druge strane, najčešće ne znamo u kojem bi se smjeru okrenuli. Jedino što znamo je kako želimo promjenu. Vidljivu, brzu i efikasnu. I evo nas na početku ove priče…

Pomladiti lice podizanjem, zatezanjem i liftingom bez operacije, bez kirurgije, bez anestezije, neinvazivno, bez vremena oporavka, nuspojava i rizika, s odmah vidljivim i dugoročnim rezultatima – moguće je. Može se ostvariti već danas, estetskim tretmanom s vrhunskom, sofisticiranom, patentiranom, sigurnom i preciznom tehnologijom, novim i čudesnim UCOS HIFU fokusiranim ultrazvukom.

UCOS HIFU potiče moćne procese regeneracije, obnavljanja i stvaranja velike količine kolagena koji daje čvrstoću i elastina koji vraća elastičnost koži lica. Dolazi do povlačenja, skupljanja i stezanja okolnih tkiva. A to u konačnici dovodi do podizanja, zatezanja, redukcije bora, pomlađivanja i liftinga lica.

 

Kontolirani fokusirani UZV valovi

UCOS HIFU kontrolirano fokusiranim ultrazvučnim valovima djeluje u svim slojevima dermisa kože i u tzv. SMAS području. To je potkožni sloj tkiva lica koji se nalazi ispod potkožne masti i ovija mišiće zadužene za ekspresiju lica. Dakle, one vrlo važne mišiće koji čine razliku između kvalitetnih i dugotrajno pozitivnih rezultata i onih kratkotrajnih, pretjeranih i nedopadljivih. 

UCOS HIFU potiče moćne procese regeneracije, obnavljanja i stvaranja velike količine kolagena koji daje čvrstoću i elastina koji vraća elastičnost koži lica. Dolazi do povlačenja, skupljanja i stezanja okolnih tkiva. A to u konačnici dovodi do podizanja, zatezanja, redukcije bora, pomlađivanja i liftinga lica. Upravo onoga što želimo!


Tretman za sve slojeva dermisa i SMAS tkiva

U gornjem sloju dermisa fokusirani ultrazvuk smanjuje sitne bore na licu, sužava pore i regulira lučenje sebuma. Pokreće regeneraciju i obnavljanje kolagena i elastina, vraća licu čvrstoću i eslasticitet uz snažan lifting.

U dubokom sloju dermisa fokusirani ultrazvuk smanjuje dublje bore oko očiju, obraza, usta i područja nazolabijalnih bora. Pokreće regeneraciju i obnavljanje kolagena i elastina, vraća licu čvrstoću i elasticitet, uz snažan lifting.

U trećem sloju tkiva lica, u SMAS području, energija fokusiranog ultrazvuka zagrijava duboki sloj ispod kože i potkožne masti, na granici s mišićnim tkivom. Tako izaziva snažno stvaranje novog kolagena i elastina i moćne procese značajnih kontrakcija vezivnog tkiva. To rezultira učvršćivanjem, podizanjem, zatezanjem, pomlađivanjem i liftingom lica.

 

Indikacije

Indikacije za UCOS HIFU fokusirani ultrazvuk su mnogostruke:

– lifting lica

prevencija starenja

– pomlađivanje

– podizanje

– zatezanje

– podizanje obrva

– lifting gornjih i donjih kapaka

uklanjanje i redukcija bora na čelu i oko očiju

učvršćivanje i podizanje obraza

– definiranje “V“ linije lica

– ublažavanje do potpuno uklanjanje podočnjaka

– ublažavanje do potpunog uklanjanja bora oko očiju, nazolabijalnih bora, bora oko usnica, bora nausnice, duplog podbratka

– smanjenje pora

– regeneracija kolagena i elastina

– ujednačavanje tona i teksture kože

– regulacija lučenja sebuma

Kandidati za tretmane fokusiranim UZV

Kandidati za estetske tretmane fokusiranim ultrazvukom su osobe s blagom, srednjom značajno opuštenom kožom lica. Blago opuštenu kožu lica karakteriziraju prvi znaci gubitka tonusa, blage bore, prošire pore, izražena suzna brazda, blago spušteni gornji kapci blago opuštanje kontura donje trećine lica.

Osobe sa srednje opuštenom kožom lica imaju značajniji gubitak tonusa, bore oko očiju, spuštene gornje kapke, srednje izražennazolabijalne bore, pad obraza, marionete, opuštenost uz kuteve usana, opuštene konturdonje vilice i opušteni podbradak.

Osobe sa značajno opuštenom kožom lica karakterizira velik gubitak tonusa, vidljive bore na cijelom licu, značajno izražen pad obraza, značajan gubitak kontura uz rubove usana i duž donje trećine lica, izraženim podbratkom, duplim podbratkom i značajnim naborima lica.

Estetski tretman UCOS HIFU fokusiranim ultrazvukom namijenjen je svim generacijama i osobama između 30. i 60. godine života koje žele izgledati mlađe uz prevenciju starosti, opuštenostkože lica, rejuvenaciju i moćan lifting lica. Saznajte jeste li kandidat za UCOS HIFU Lifting lica i ispunite kratki upitnik: https://www.medkontura.hr/obavijesti/saznajte-kako/18-ucos-hifu-lifting-lica

Uz ostale estetske centre diljem Hrvatske u kojima ćete se uskoro moći podvrgnuti ovom vrhunskom tretmanu, više informacija možete dobiti u:

Med.Kontura Estetika, medicinsko-estetskom centru specijaliziranom za regeneraciju, biorevitalizaciju, pomlađivanje i oblikovanje lica i tijela.

Zagreb, Rudeška cesta 171

Informacije i narudžbe: 01 4107 417 / info@medkontura.hr
W: https://medkontura.hr
Facebook: Med.Kontura

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.