Krstarenje Jadranom – odmor po mjeri svakog hedonista

Ako vam se ljeto čini daleko, imate priliku iskoristiti stari godišnji odmor ili jednostavno trebate predah od brojnih obveza, donosimo vam prijedlog kako na najbolji način u predsezoni uživati na hrvatskoj obali.

 Ukrcajte se na jedan od ljepotana iz Atlasove flote, na kojima će vam sva vrata koja otvorite pružiti pogled na neki novi otok, neku novu luku i prizore koji opuštaju duh i tijelo u pravom smislu riječi. Biti ili ne biti hedonist na ovim brodovima uistinu je retoričko pitanje.

Nađete li se na palubi ovih plovećih oaza, ubrzo ćete doći do zaključka što znači stvarno uživati u životu.

Vrhunska gastronomija i udobnost

A kakav bi to hedonizam bio bez vrhunske gastronomske ponude. Osim ljetnog povjetarca i buđenja uz zvukove galebova, na krstarenju Jadranom imate priliku uživati i u tipičnoj dalmatinskoj kuhinji koja će zadovoljit i ona najzahtjevnija nepca. Svježa riba, školjke i ostale delicije uz mirise mora, ružmarina i maslinovog ulja, razlog su više za odabir ovakve vrste ljetovanja, gdje zapravo hotel putuje s putnikom.

I upravo kada pomislite da bolje od ovoga ne može, oduševit će vas i udobnost kabina. Opremljene su prema posljednjim svjetskim standardima, uključujući klima uređaje, LCD TV, Wi-Fi, sef, alarm, interni komunikacijski sustav koji povezuje kabine s barom, kupaonice opremljene umivaonikom, tuš kabinom, toaletom i sušilom za kosu. Sve kabine su također zvučno izolirane što gostima omogućuje neometano uživanje u krstarenju.

Najljepši dalmatinski dragulji

Dovoljno je samo nekoliko ljetnih majica, sunčane naočale, kupaći kostim i ova morska avantura može početi. Na raspolaganju su vam rute s polascima iz Splita ili Dubrovnika. Uključuju najljepše dalmatinske dragulje poput Korčule, Hvara, Brača, Visa, Kornata i Mljeta, uz obilaske brojnih znamenitosti i široke ponude Atlasovih izleta.

Krstarenja Jadranom idealan su odabir za sve dobne skupine, kao i one koji vole stalno biti u pokretu i istraživati nova odredišta s „morske strane“. Kako bi sve proteklo u idealnom ozračju i uz što veću komociju, ovakva krstarenja uključuju i transfere do zračne luke, svakodnevni doručak i ručak, večeru dobrodošlice, te stručnog cruise menadžera koji je u cijelosti na raspolaganju svim gostima.

Priželjkujete odmor na kojem ćete se opustiti, u potpunosti približiti netaknutoj prirodi i posjetiti više destinacija odjednom, a sve to bez odricanja od komfora? Krstarenje jadranskim otocima pravi je odabir. Nađete li se na palubi ovih plovećih oaza, ubrzo ćete doći do zaključka što znači stvarno uživati u životu.

Krenite ususret vjetru i novim avanturama Više informacija o rutama, cijenama i datumima polazaka potražite na www.atlas.hr ili pozivom na besplatan broj telefona: 0800 99 98.

Krstarenje Jadranom

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.