Zlatarnica ČOP poklanja prekrasnu narukvicu

Istovremeno decentan i raskošan, nakit se oduvijek i uvijek iznova ističe kao omiljeni detalj u modnom svijetu koji oplemenjuje svaku kombinaciju i zaista čini razliku. Nekada su kstravagantni komadi nakita od plemenitih metala ukrašeni draguljima igrali ulogu ne samo modnog dodatka, već i statusnog simbola njegovog vlasnika. Posljednjih nekoliko desetljeća posebnost nakita približila se i postala omiljena svima. Pretvoren je u omiljeni detalj, kako posebnih i svečanih, tako i onih jednostavnih, svakodnevnih kombinacija. Nakit se uvijek mijenjao u skladu s aktualnim trendovima.

Unazad nekoliko godina, modni trendovi obilježili su povratak jednostavnosti i minimalizmu. Baš poput odjevnih komada koji su bili lišeni raskošnih dekoracija i uzoraka, u svijetu nakita kao najpoželjniji isticali su se decentni komadi nakita. Diskretne naušnice, tanko prstenje i tanke ogrlica s minijaturnim privjescima tek su se suptilno isticali unutar trendi kombinacija. Nakon jednostavnosti minimalizma, vrijeme je za povratak raskošnijih odjevnih komada i detalja koji unose osvježenje i stvaraju zanimljivu igru novih trendova u modnom svijetu, naročito u svakodnevnim kombinacijama. Pažnju ponovno plijeni upečatljivi nakit s naglaskom na komade nakita od sjajnog zlata i šarmantnog srebra..

NAJPOŽELJNIJI MODNI DODATAK SEZONE

Istovremeno klasično i trendi, elegantno i upečatljivo, zlato i srebrno vladaju svijetom nakita. Proljetne i ljetne kolekcije popularnih brendova nakita ističu veliki povratak upečatljivog zlatnog nakita koji savršeno laska najnovijim trendovima i it komadima odjeće. Iako daleko od ekstravagantnog nakita kakvog pamtimo iz nekih prošlih vremena, novi trendi komadi nakita donose odmak od onih najjednostavnijih koje smo donedavno nosili. Tanke ogrlice i jednostavne narukvice ukrašavaju upečatljivi privjesci. A tanko prstenje zamijenili su komadi koji donose igru geometrijskih oblika i nerijetko su ukrašeni sitnim draguljima ili cirkonima.

Osim raskoši i raznolikosti novih komada koji plijene pažnju unutar proljetnih i ljetnih kolekcija, statement zlatni nakit donosi nevjerojatnu svestranost koja će laskati svakoj kombinaciji i svakom stilu. Savršeno će začiniti i one najjednostavnije ležerne dnevne kombinacije, a upečatljivi komadi nakita ovog će proljeća odlično izgledati i spojeni s omiljenim odjevnim klasicima. Naglasit će elegantan izgled, ali i prozračne modele haljina, košulja i suknji i istaknuti njihov eteričan, boemski karakter.

KAKO OVE SEZONE NOSITI STATEMENT NAKIT

Iako će svaki od novih trendi komada nakita plijeniti pažnju nošen zasebno i biti sasvim dovoljan kako bi zaokružili proljetne i ljetne kombinacije, nakit od plemenitih metala ovog će proljeća stvoriti još posebniju i osobniju priču. Bez obzira bili spojeni zajedno u uvijek novim i drugačijim nizovima ili slojevima ili nošeni zasebno. Kako ovog proljeća i ljeta nositi predivne komade zlatnog nakita i gdje ih pronaći?

Zlatarnica ČOP iz Siska nudi bogat asortiman vjenčanog prstenja, zlatnih, srebrenih, dijamantnih naušnica, ogrlica, narukvica, privjesaka i satova poznatih brendova.

Osim po predivnom nakitu i povoljnim cijenama zbog kojih ih se isplati posjetiti bez obzira gdje živite, poznati su po ljubaznosti i susretljivosti. I velika su pomoć pri odabiru, bez obzira tražite li neki poseban komad nakita za sebe ili za poklon. Kako kažu u Zlatarnici Čop, izrađuju NAKIT DOSTOJAN VAS!

Ono što još trebate znati o Zlatarnici Čop:

adresa: Ulica Stjepana i Antuna Radića 14, 44000 Sisak

radno vrijeme: ponedjeljak – petak / 08:00 – 13:00, 16:00 – 20:00 / subota: 08:00 – 13:00

kontakt: 044/521-600 / 091/5011-669 / trgovacki.cop@optinet.hr

Facebook: https://m.facebook.com/Zlatarnica.Cop/

Zlatarnica Čop i Štitnjača.hr poklanjaju vam ovu prekrasnu srebrnu narukvicu s pozlatom!

Sretnu dobitnicu odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 25.04. a ime dobitnika bit će objavljeno 26.04.2019.

  • ZLATARNICA ČOP POKLANJA PREKRASNU NARUKVICU
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DOBITNICA: Sanja Benc, Velika Gorica

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.