Poklanjamo set BEAUUGREEN maski za lice

Nedavno smo pisali o BeauuGreen maskama za lice čija je uspješnost u tome što fokus stavljaju na sprječavanje problema s kožom, za razliku od ostalih maski koje fokus stavljaju na njihovo prikrivanje. Ove su maske bogate visokim koncentracijama aktivnih sastojaka, poput hijaluronske kiseline, kolagena, adenozina, alantoina, arginina, vitamina C, E, B3, provitamina B5 i ostalih hranjivih sastojaka. Održavaju vlažnost na licu, ne hlape i svi hranjivi sastojci prodiru dubinski u sve slojeve. Podsjetimo se o kojim je maskama riječ…


Firming Collagen Essence Mask – kolagenska maska za čvrstu i elastičnu kožu

Beauugreen Firming Collagen Essence Mask je infuzirana kolagenom, učvršćuje i hidratizira opuštenu kožu te učinkovito djeluje na vraćanje elastičnosti. Izuzetno je hranjiva i obogaćena esencijom kolagena. Jedinstvenim i obilnim komponentama daje tonus, glatkoću i povećava elastičnost kože lica. Potiče sintezu kolagena i elastina, vlaži, regenerira, revitalizira, djeluje antioksidativno, smanjuje upalne procese, njeguje i održava kožu zdravom. Lako se nanosi na lice i izvrsno prianja. Ravnomjerno, izravno i brzo donosi visokovrijedne nutritivne sastojke koži lica.

Beauugreen Firming Collagen Essence Mask – kolagenska maska za elastičnu kožu 

Anti-Wrinkle Pullulan Hydrogel Mask ​​- prevenira i smanjuje bore

BeauuGreen Anti-Wrinkle Pullulan Hydrogel Mask učinkovito prevenira i smanjuje bore, potiče sintezu kolagena i elastina, daje čvrstoću i elastičnost koži, vlaži, regenerira, revitalizira, djeluje antioksidativno, smanjuje upalne procese, njeguje i održava kožu lica zdravom. Izuzetno je hranjiva i obogaćena esencijom. ​​Lako se nanosi na kožu lica. Izvrsno prijanja i ravnomjerno, izravno i brzo donosi visoko vrijedne nutritivne sastojke koži lica.

BeauuGreen Anti-Wrinkle Pullulan Hydrogel Mask – prevenira i smanjuje bore


ANTIOXIDANT Glutathione Hydrogel Mask

BeauuGreen antioksidativna hidrogel maska hranjiva je i hidratantna​. Ima snažne antioksidacijske učinke, potiče sintezu kolagena i elastina, vraća čvrstoću i elastičnost, hrani, vlaži, regenerira, smanjuje upalne procese, njeguje i revitalizira kožu lica. Sadrži glutation s tri aminokiseline koje značajno pojačavaju antioksidacijske procese. Učinkovito djeluje na jačanje membrane stanica i obnavljane bistrine. Izuzetno je hranjiva i obogaćena esencijom.

Lako se nanosi na kožu lica. Ima izvrsno prianjanje i ravnomjerno, izravno i brzo donosi visoko vrijedne nutritivne sastojke koži lica. Bogata je hranjivim sastojcima, prahom irske alge bogate vitaminima i mineralima.

Hidrogenizirano ricinusovo ulje smanjuje upalne procese i bore. Alantoin ubrzava regeneraciju i potiče hidrataciju stanica. Ekstrakt tamarindusa djeluje antioksidativno i smiruje upalne procese. Niacinamide, vitamin B3, štiti stanice, sprječava gubitak vlage i regulira lučenje sebuma. Ketoni maline djeluju antioksidativno i štite kožu od UV zraka. Adenozin je izvor energije i u stanicama potiče sintezu kolagena i elastina. Arginin aminokiselina potiče imunitet, rast stanica i djeluje antioksidativno.

Vitamin E djeluje antioksidativno, regeneracijski i usporava procese starenja kože. Hijaluron zadržava vodu, potiče vlažnost tkiva, hidratizira i stvara preduvjete za mladenački izgled kože.Ekstrakt soje djeluje antioksidativno, veže slobodne radikale i neutralizira ih. Hidrolizirani kolagen daje čvrstoću i elastičnost koži lica.

BeauuGreen maske za lice – zdravlje, hidratacija i blistavost


Beauugreen Collagen & Gold Hydrogel Eye Patch – hidrogel flaster za područje oko očiju

Beauugreen Collagen & Gold Hydrogel Eye Patch hidrogel flaster za područje oko očiju je snažno infuziran kolagenom i zlatom koji učinkovito poboljšavaju bore. Hrani, njeguje, revitalizira i održava kožu vitalnom i zdravom. Lako se nanosi na područje oko očiju. Ima izvrsno prianjanje, ravnomjerno, izravno i brzo donosi visoko vrijedne nutritivne sastojke. Bogata je hranjivim sastojcima, prahom irske alge bogate vitaminima i mineralima.

Beauugreen Collagen & Gold Hydrogel Eye Patch – hidrogel flaster za područje oko očiju

Napomena
Sve ove maske možete naručiti i putem web shopa: https://www.healthcare.medkontura.hr/hr/web-trgovina


Estetski studio za njegu lica i tijela MedKontura Estetika i Štitnjača.hr jednoj čitateljici poklanjaju set od 4 BEAUUGREEN maske za lice. Sretnu dobitnicu odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 15.12.2020a ime dobitnice objavit ćemo 16.12.2020.

  • BEAUUGREEN
  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

DOBITNICA: ANA GRGIĆ ĐIDERA

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.