Poklanjamo knjigu: BOGINJE NE STARE, dr. Christiane Northrup

Nisam željela napisati knjigu o zdravlju koja će žene uplašiti u pogledu starenja i uputiti ih kako da se pripreme za sve strahote koje bi im se mogle dogoditi: od bolesti dojki do bolesti srca i maternice. Nisam željela secirati žensko tijelo na komadiće i reći ženama neka se pridržavaju ovih deset savjeta kako im se određeni komadić ili cijeli sustav ne bi raspao. Takav sam pristup zdravlju odavno prerasla.“, napisala je u svojoj knjizi Boginje ne stare legendarna autorica svevremenskog klasika Žensko tijelo, ženska mudrost, dr. Christiane Northrup.

Ako želite specifičan savjet o tome kako imati zdrave grudi, kako hraniti tijelo dobrom, zdravom hranom i kako izgledati sjajno iz godine u godinu, sve to pronaći ćete u knjizi Boginje ne stare. Pronaći ćete i zamisli koje će vas potaknuti da odustanete od zabluda o ženama i našem međusobnom odnosu te o našemu odnosu prema vlastitom tijelu i Zemlji – zabluda koje su žene usvojile i zbog kojih stare.

Konkretan vodič

Knjiga je namijenjena ženama svih dobi. Svim ženama koje uživaju u životu i žele iskusiti kako život može biti još i bolji, bez obzira na dob. Godine možemo dočekivati s užitkom, a ne užasavati se promjena i očekivati propadanje. Ova je knjiga poziv da odbacimo zablude o starenju i otkrijemo što sve s godinama može poći po dobru u tijelu. Konkretan je vodič za stvaranje ravnoteže i zdravlja bez obzira na dob i trenutno zdravstveno stanje.

Dr. Northrup o knjizi:  https://www.youtube.com/watch?v=OfvEi97VxpI

I eto vas na raskrižju na kojem morate odlučiti kakav će vaš život biti u nadolazećim godinama. Hoćete li starjeti s užitkom ili propadati? Hoćete li se i dalje držati stare paradigme borbe s tijelom kako biste ga prisilili na poslušnost? Hoćete li i dalje tuđim potrebama davati prednost pred svojim ? Hoćete li uzimati “gorivo” u obliku prerađene hrane, šećera, kofeina, tjeskobe i čiste snage volje? Ili ćete sići s puta koji vodi u bolest, krhkost i slabiju kvalitetu života te početi živjeti odvažno, kao da mislite ozbiljno?“                                                                                                                          Dr. Christiane Northrup

Christiane Northrup, dr. med., licencirana je ginekologinja, nekadašnja klinička docentica ginekologije i porodništva na Medicinskom koledžu Sveučilišta Vermonta. Autorica je nekoliko bestselera New York Timesa. Vizionarska je pionirka na području ženskog zdravlja. Vodeća je zagovornica medicine koja prihvaća jedinstvo uma, tijela, emocija i duha.

IZ KNJIGE:

11 savjeta dr. Christiane Northrup savjeta za bolji seks

 

 

Planetopija i Štitnjača.hr poklanjaju vam ovu sjajnu knjigu za žene svih dobnih skupina!

Sretnu dobitnicu odabrat ćemo putem https://www.randomizer.org/ Sretno!

Napomena: nagradna igra traje do 18.09.2019a ime dobitnice bit će objavljeno 20.09.2019.

  • BOGINJE NE STARE, dr. Christiane Northrup
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

DOBITNICA: Vesna Jozić, Zagreb

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.