ŽENSKA PRIČA: Poznati očevi od smijeha rasplakali publiku

U klubu hrvatskih glazbenika Sax!, voditeljica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić, u drugoj ovosezonskoj epizodi popularnog talkshowa Ženska priča na temu TATE & KĆERI, ugostila je poznate očeve. To su bili:

  • radijski i televizijski voditelj Mirko Fodor
  • bivši vaterpolist i olimpijac Dubravko Šimenc
  • komičar, glumac i voditelj Mario Petreković

Sax! je kao i svaki mjesec bio rasprodan. Publika je punih sat i pol vremena uživala postavljajući pitanja raspoloženim gostima koji su rado podjelili sve zgode i nezgode očinskog iskustva.


Najveći odgojni izazovi i uspjesi

Dubravko Šimenc, otac Nike (30) i Karle (28) pričao je o najvećim odgojnim izazovima i najtežim trenucima. Pogotovo kada zbog sportskih angažmana nije mogao biti uz svoju obitelj. No, zahvaljujući supruzi Iri s kojom je nedavno proslavio 31. godišnjicu braka, ipak smatra da su svojim kćerima uspjeli prenijeti najvažnije životne vrijednosti. A to je prvenstveno da su danas dobre i poštene žene.

Mirko Fodor, otac Dore (29) i Nere (25) rado se uključio u raspravu podjelivši smiješne anegdote iz tinedjžerskog doba njegovih kćeri. Nasmijao je publiku pričama kako ga njegove miljenice, iako više ne žive s njim i suprugom Vesnom, danas često zovu za pomoć i savjet.

Mario Petreković
, otac Marle (2) i Une (7 mjeseci) pohvalio se kako se po cijele dane samo igra sa svojim djevojčicama. To mu pričinjava najveće zadovljstvo, jer odrasle ljude smatra izuzetno dosadnima. Stoga je tako, krajem svojih četrdesetih i postao tata. A to smatra najvećim životnim uspjehom.

Gosti su otvoreno i bez imalo ustručavanja pričali o svojim manama, vrlinama, pogreškama, krivim potezima u odgoju djece… Publici su, koja je plakala od smijeha, poručili kako je biti otac možda najteža, ali i svakako najljepša životna uloga svakog muškarca.


Još jedna uspješna Ženska priča

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča. Sav prihod od prodanih ulaznica doniran je Udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Epizodu će se uskoro moći pogledati i u programu Otvorene televizije. Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s u trećem ovosezonskom izdanju Ženske priče, dana 16. studenoga 2022. u 20 h u klubu Sax!

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads