ŽENSKA PRIČA: Poznate žene otvoreno o svojim godinama

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na drugoj, klupskoj Ženskoj priči govoriti o temi koja se tiče i žena i muškaraca, KAD SU GODINE SAMO BROJ. U svom talk showu Ženska priča ugostit će prave znalce na temu:

  • pjevačicu Zdenku Kovačiček
  • glumicu Bojanu Gregorić Vejzović
  • životnu motivatoricu Bornu Kotromanić

Bit će tu priče o tajnama i alatima vitalnog izgleda, samonjege, ljubavi prema sebi, samoprihvaćanju, samorealizaciji. No pričat će se i o mitovima, predrasudama te izazovima koje nosi svaka životna dekada.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22,Zagreb), u četvrtak 02.lipnja 2022 u 20 sati. Kao u uvijek sav prihod od ulaznica donirat će se udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija mjesta za posjetitelje na WhatsApp 091 552 06 11 ili na  

Sav prihod od ulaznica donirat će se Udruzi za borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.


Brojni dosadašnji gosti Ženske priče

Izdvajamo samo neka od imena koje su do sada gostovala u Ženskoj priči: Tereza Kesovija, Ecija Ojdanić, Judita Franković, Zrinka Cvitešić, Milana Vuković Runjić, Daniela Trbović, , Ivana Plechinger, Anđa Marić, Jelena Veljača,  Ella & Danijela Dvornik, Tena Štivičić, Nives Celzijus, Ana Brdarić Boljat , Josipa Pavičić, Antonija Blaće, Gabi Novak, Franka Batelić, Mia Dimšić, Tončica Čeljuska, Andrea Andrassy, Lana Klingor Mihić, Nevena Rendeli Vejzović, Iva Šulentić, Lana Jurčević, Barbara Kolar, Alka Vuica, Nina Violić, Ana Begić Tahiri, Mila Elegović, Sanja Doležal, Arijana Čulina, Salome, Morana Zibar, Ida Prester, Helena Minić Matanić

Od muškaraca su u gostima bili: Goran Milić, Aleksandar Stanković, Željko Pervan, Zoran Špajc, Tarik Filipović, Zuhra, Amar Bukvić, David Skoko, Mate Janković, Mario Valentić, Ivan Pažanin, Boris Jokić, Krešimir Sučević-Međeral, Ribafish, Slavko Sobin, BorisMišević, Nik Titanik, Vlaho Arbulić, Bruno Šimleša, Krešimir Mišak, Vedran Mlikota, Dalibor Matanić i mnogi drugi.

Na samoj večeri, koja je uvijek odlično posjećena i ispunjena do posljednjeg mjesta, tematiziraju se razna životna područja, ali na zabavan i opušten način, uz interakciju publike. Priče javnih osoba su garancija uspjeha Ženske price i “mjesta više” koje se traži iz mjeseca u mjesec.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u novom izdanju Ženske priče čija će sezona trajati do srpnja 2022. godine. A kao i prethodnih sezona, jedan od medijskih pokrovitelja Ženske priče je naš portal Štitnjača.hr.

Marijana Perinić i njena osobna Ženska priča

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.