ŽENSKA PRIČA: Barbara, Zvona i Tonka otvorile prvu ovogodišnju Žensku priču!

Sinoć je u zagrebačkom klubu Sax! pod voditeljskom palicom spisateljice i komičarke Marijane Perinić, održan prvi ovogodišnji talk -show Ženska pričaRadi se o jedinom liveinteraktivom talk- showu u Hrvatskoj koji je svakoga mjeseca rasprodan do zadnjeg mjesta. U njemu sudjeluje i publika, uz gostovanja eminentnih lica iz javnog života.

Sinoć su na temu „Stvarne žene“ gostovale poznate voditeljice Barbara Kolar i Antonija Blaće te uspješna„plus age“ manekenka i top model, Zvončica Vucković.

Sav prihod od ulaznica je, kao i svakoga mjeseca, doniran u humanitarne svrhe. Namijenjen je Udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.


Tren
inzi, sport, zdrava prehrana, izlasci, putovanja…

Gošće su otvoreno pričale o svojim manama, nesigurnostima i nesavršenstvima. Istaknule su kako je upravo samoprihvaćanje jedini ispravan put ka zdravoj ljubavi prema sebi. Bilo je tu riječi o borama, sijedoj kosi, dioptriji… Svim onim „ženskim temama“ u zrelijim godinama kojih se nježniji spol nerijetko srami. Upravo o njima sinoć gošće iskreno govorile.

Bez imalo zadrške publici priznale su kako su svjesne svojih manjkavosti kojih se više ne srame. Štoviše, pretvaraju ih u svoje komparativne prednosti. Naglasak je svakako na autentičnosti, prirodnosti i iskrenosti. To su karakteristike koje se ne mogu kupiti, niti odglumiti. A one zasigurno odražavaju iskonsku životnost i jedinstvenost.

Barbara i Antonija pričale su o voditeljskim poslovima na televiziji, ističući kako do sada nisu imale problema niti im je ikada itko zahtjevao kako bi trebale izgledati. Napomenule su kako se ipak ženske voditeljice, za razliku od muških kolega, stavljaju pod povećalo, uz česte komentare javnosti o njihovom fizičkom izgledu, bez obzira na kvalitetno odrađen posao. Zvona je upravo svoje godine sijedu kosu pretvorila u zaštitni znak na kojem danas i zarađuje. Dokazuje tako kako u mirovini ne treba ni minute mirovati, već samo uživati i nastaviti raditi ono što voliš.

Bilo je tu riječi o treninzima, sportu, zdravoj prehrani, izlascima, putovanjima, svim onim aktivnostima koje podižu životnu radnost i vitalnost. Složile su se kako protiv estetskih kirurgija nemaju ništa protiv, premda to zasigurno nije njihov trenutni životni izbor.

 

Emisiju „ Ženska priča“ na temu Stvarne žene, publika će uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije i društvenim mrežama.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 15. veljače 2023 u 20,00 sati. Sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, Udruzi za borbu protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u drugom ovogodišnjem izdanju Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2023.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads