Poznati iskreno o svom braku na otvorenju Ženske priče

U Zagrebu je, nakon dvogodišnje stanke zbog epidemioloških mjera, održan prvi klupski talk  show Ženska priča uživo pred publikom u Saxu! Motiv dolaska velikog broja posjetitelja su svakako zanimljive, zabavne i komične priče o bračnim vodama. Za to su bili zaduženi gosti Ženske priče. Bili su to: glumica Helena Minić Matanić i režiser Dalibor Matanić te pjevačica i voditeljica Ida Prester.


Brak novog doba

Opuštena atmosfera u krcatom klubu je svakako pridonijela da se tema večeri BRAK NOVOG DOBA tematizira na pristupačan i otvoren način uz pregršt smiješnih anegdota. Bračni supružnici, Helena i Dalibor, roditelji troje djece i poslovni suradnici, nasmijavali su publiku nesvakidašnjim pričama. Pričali su o odgoju djece, raspodjeli kućanskih poslova, svim izazovima poslovne suradnje, šaleći se da nakon svakog zajedničkog projekta obavezno dođe i prinova.

Ida se odlično nadovezala sa šaljivim pričama. Pričala je kako je upoznala svoj supruga, poduzetnika Ivana Peševskog. Komentirala je najizazovnije razdoblje u braku tijekom korone, selidbi iz Beograda u Zagreb pa sve do trenutne situacije kada žive na dvije adrese. A kako kaže: sretniji su nego ikad!


Uspješno otvorenje nove sezone Ženske priče

Poznati su iskreno odgovarali na brojna pitanja iz publike, od usklađivanja privatnih i poslovnih obaveza, usponima i padovima pa sve do pitanja intime i seksa.

Bilo je to uspješno otvorenje Ženske priče, čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine. Emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 01. lipnja 2022 u 20 sati. Sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Portal Štitnjača.hr medijski je pokrovitelj Ženske priče.

Marijana Perinić i njena osobna Ženska priča

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads