Poznate Hrvatice iskreno o svojim godinama na Ženskoj priči

U četvrtak 02. lipnja 2022. održan je drugi ovosezonski talk -show Marijane Perinić Ženska priča“. Kao i prethodni, ostvario je izvanredan uspjeh među zagrebačkom publikom i to nakon povratka u klub Sax!, što dokazuje sinoćnja atmosfera u krcatom klubu.

Kako je tema večeri bila „Kad su godine samo broj“, ovaj mjesec su se na sceni našle tri poznate dame. One su otvoreno i iskreno pričale o svojim godinama, dokazujući tezu da ukoliko brinemo za svoju vitalnost i osluškujemo svoje unutarnje dijete, godine su ipak stvar numerologije.

Gošće su pričale o svakodnevnim ritualima, prehrani, važnosti aktivnog života, dobrog sna, a i o seksu, uz jasnu poruku kako je za dobar izgled ipak bitan životni užitak, prihvaćanje i zdrava ljubav prema sebi.


Osobna iskustva

Naša poznata rock i jazz pjevačica, žena za sva vremena, Zdenka Kovačiček pričala je o danima kada je s bendom putovala svijetom. Pričala je i o ljubavi prema glazbi, bez koje svakako ne bi mogla zamisliti život, važnosti toga da žena radi ono što voli te da se okuži mlađim generacijama. A one će joj dati dodatnu energiju, koju smatra ključem dobrog izgleda.

Kazališna, filmska i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović publiku je nasmijala anegdotama iz bračnog života. A podijelila je i sve tajne uspjeha na showu „Ples sa zvijezdama“. Na njemu je kao miljenica publike prepoznata kao izvrsna plesačica, kojoj godine zbog fleksibilnosti i vitalnosti svakako idu u prilog.

Borna Kotromanić, životna motivatorica, sinoć je mnoge ostavila bez teksta. Pričala je bez zadrške o svom životnom putu, borbi protiv strahova kroz koje je prolazila kao dijete i kao majka četvorice sinova. Osvrnula se i na svoju današnjicu kada konačno živi svoj puni potencijal, ne pristajući na osrednjost i kompromise.

Gošće su pričale o svakodnevnim ritualima, prehrani, važnosti aktivnog života, dobrog sna… Bilo je tu priče i o seksu, uz jasnu poruku kako je za dobar izgled ipak bitan životni užitak, prihvaćanje i zdrava ljubav prema sebi.

Bilo je to još jedna uspješna Ženska priča, čija će sezona trajati do srpnja 2022 godine. Emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX! (Palmotićeva 22,Zagreb), u srijedu 06. srpnja 2022 u 20 sati. Sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Portal Štitnjača.hr medijski je pokrovitelj Ženske priče.

Marijana Perinić i njena osobna Ženska priča

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads