Otvorena osma sezone Ženske priče

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, sinoć je zabavni talk-show Ženska priča“ otvorio svoju osmu sezonu. Na temu MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA, komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila je dugogodišnje prijatelje: Jadranku Đokić & Amara Bukvića te Jelenu Veljaču & Antu VrbanaSav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.


Prijateljstvo s osobom suprotnog spola

Svi željni zanimljivih i zabavnih priča, sinoć su uživali na još jednom talk -showu u klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali na temu MUŠKO ŽENSKA PRIJATELJSTVA, uz odgovaranja na pitanja iz publike.

Vječna debata o tome postoje li uistinu pravi prijatelji suprotnog spola, sinoć je dobro nasmijala zagrebačku publiku. Kako se trojac Amar Bukvić, Jelena Veljača i Jadranka Đokić poznaju još iz studentskih dana, nije nedostajalo smiješnih anegdotaDramske akademije. Poznati arhitekt, Ante Vrban odlično se uklopio u glumačku ekipu, a Jelenu poznaje preko petnaest godina.


Gosti su pričali o
vrijednostima pravog prijatelja, razlikama istospolnih i interspolnih prijateljstava, manama i vrlinama te o karakternim crtama koje obožavaju kod svojih prijatelja. Tematiziralo se i pitanje prijatelja s povlasticama, uz napomenu da su ipak teže ostariva ona prijateljstva s bivšim ljubavima i supružnicima. Osobno im se nikada nije dogodilo da prijateljstvo preraste u ljubav, uz jasnu poruku da je pravo prijateljstvo jedino moguće ukoliko se odnos temelji na obostranoj iskrenosti, poštivanju, prihvaćanju i razumijevanju.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, prva u osmoj sezoni. Vjerna publika s nestrpljenjem iščekuje nastavak u jesenskim mjesecima i nekim novim, zasigurno zanimljivim javnim licima.

Portal Štitnjača.hr medijski je pokrovitelj Ženske priče.

Marijana Perinić i njena osobna Ženska priča

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads