Održan bajkoviti Secret Supper Club Croatia vol.1

View Gallery 40 Photos

U Zagrebu je premijerno održan Secret Supper Club Croatia vol.1  u organizaciji The Art of Small Gatherings. Riječ je o novoj vrsti  događanja koja je započela ovom prvom večeri, ali i novom imenu u svijetu evenata i njihovoj organizaciji. Tako su na najljepši mogući način najavljene zanimljive priče authentic living-a, micro putovanja, retreats-a i profinjenih micro događanja. Pojam budućih micro evenata predstavljen je u svom punom sjaju, a ljestvica za sve one koji slijede podignuta je za ljestvicu više.

Viziju eventa “Buđenje” Marcele Ban, vlasnice agencije D’inspiration, u stvarnost je pretočila dizajnerica Maja Starek iz ShowroomDesign&Event.


Kupola – poseban prostor za posebna događanja

Prvo tajno, odnosno “secret” mjesto održavanja pripalo je Kupoli. Mjesto je to koje na broju 32, iako možda na prvi pogled neprimjetno, već dugi niz godina krasi Petrovu ulicu. Vlasnici, obitelj Vučetić, adaptirali su ovaj zanimljivi prostor prvobitno za svoje potrebe. No, spletom okolnosti, Kupola dobiva novu ulogu i postaje dostupna za najrazličitija događanja. Svojim posebnim, okruglim oblikom i drvenim svodom, Kupola predstavlja pravu malu poslasticu među omiljenim zagrebačkim lokacijama. A mnogima je već sada novootkriveno mjesto za održavanje micro evenata.


Buđenje

Viziju Marcele Ban, vlasnice agencije za organizaciju Vjenčanja & Događanja u Dubrovniku, D’inspiration te ideju večere i cijelog koncepta pod nazivom “Buđenje”, u stvarnost je pretočila dizajnerica Maja Starek iz ShowroomDesign&Event. Maja potpisuje dizajn i vizualni identitet cijelog projekta. Kroz fine art pristup dizajnu malih događanja. Fantastično spojila je tradiciju, kulturu i interijer s cvjetnom fantazijom i kreativno dočarala atmosferu pravog buđenja.

A osim vizualnim buđenjem, u ovom projektu probuđeni su i ona gastronomska. Podloga za to bili su recepti iz poznate Velike kuharice Mire Vučetić, prabake vlasnika prostora Kupola. Fuziju staronovih recepata, sljubljenih s odgovarajućim vinima, odlično je odradio Darjan Urdih. Riječ je o kreativcu i head chefu osebujnog humora koji preferira kuhanje izvan klasičnih okvira. Svojim se maštovitim gastro kreacijama savršeno uklopio u viziju buđenja na svim razinama, pa i na buđenje nepca okusima i mirisima hrane.

Apstraktno oslikana priča na platnu, koju su svojim kistovima i bojama zajednički naslikale sve gošće, postavljena je na aukciju na portalu Aukcije.hr.


Snažne žene i humanitarke

Prve gošće Secret supper club Croatia vol.1, i same su pokretačice sjajnih projekata. Snažne žene zarazne energije, Jasmina Bagarić, Branka Panić Čapo, Lana Bedeković Rosandić, Vesna Blašković, Nana Nadarević, Martina Rafaeli i Ranka Buha učinile su ovu večer posebnom i druženjem za pamćenje. Usto, u svom su svakodnevnom radu usmjerene i na humanitarno djelovanje, a to je bila i dodatna nit vodilja ove večeri

Gošće su svoj su doživljaj i emocije koje je u njima probudilo ovo bajkovito druženje prenijele na slikarsko platno i na taj način zaokružile ovu posebnu priču. Tako je cijelom događanju pridodana i humanitarna nota koja će pratiti i svako sljedeće izdanje Secret Supper Club Croatia.


Aukcija za Kuću ljubavi

Apstraktno oslikana priča na platnu, koju su svojim kistovima i bojama zajednički naslikale sve gošće, postavljena je na aukciju na portalu Aukcije.hr. Novčani iznos koji slika ostvari bit će doniran Kući Ljubavi na Savici Šanci u Zagrebu. Ova kuća osigurava smještaj maloljetnim i punoljetnim trudnicama i majkama s djecom od rođenja do prve godine života, a koje iz različitih razloga nemaju osnovnih uvjeta živjeti samostalno ili u svojim obiteljima. U Kući se pruža smještaj i djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, od rođenja do treće godine života.

Aukcija traje do nedjelje 16.05.2021., a licitirati možete i vi ovom linku!

Foto: Marija Laća

Za više ljubavi i sreće

Snažne žene u svoj svojoj veličini

Neovisne, jake, vrhunske žene

Jasmina Bagarić, Lana Bedeković Rosandić, Vesna Blašković, Ranka Buha, Branka Panić Čapo, Martina Rafaeli, Nana Nadarević
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads