O ženama i muškarcima na još jednoj rasprodanoj Ženskoj priči

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, sinoć je održan treći ovosezonski  zabavni talk-show „Ženska priča“. Ovoga puta komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila je prave znalce na području muško ženskih odnosa: Alku Vuicu, Sandru Silađev-Dinju, Natašu Barolin Belić i Danijela Neseka, poznatog kao BadBoy. Sav prihod od ulaznica doniran je ženama, odnosno Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za smijeh se pobrinula najpoznatija srpska komičarka i renomirana glumica Sandra Silađev, poznata po umjetničkom imenu Dinja.

 

Vječita tema

Svi željni zabavnih tema, sinoć su uživali u prepunom klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri. Oni su bez imalo zadrške pričali o muško ženskim odnosima, nepresušnoj temi za dobar smijeh i zabavu.

U dvosatnom razgovoru s komičarkom Marijanom Perinić, Alka Vuica, kantautorica, pjevačica i voditeljica svojim britkim jezikom i osebujnim stavom zabavljala je goste pričama iz svog zanimljivog života. Ali, i dala naglasak na ozbiljnost  anomalije društva u kojoj su se izgubile prava muškost i prava ženstvenost. Govorila je o seksualnosti, muško ženskim prijateljstvima i dobrobitima odnosno poteškoćama samohranog majčinstva. Komentirala je i kako bi danas bila nesretna žena da nije rodila svog sina Arijana.

Smijeha svakako nije nedostajalo. Za to se pobrinula najpoznatija srpska komičarka i renomirana glumica Sandra Silađev, poznata po umjetničkom imenu Dinja. Za njenim video klipovima na društvenim mrežama ludi cijela regija. Sandra se u svom opuštenom stilu osvrnula na temu rastavaprevara. Osvrnula se i na temu sve većeg broja singl žena u društvu. Pričala je i o prednostima i manama trenda „starija žena & mlađi muškarac”. Naglasila je važnosti rada na sebi s ciljem održavanja zdravog odnosa. Uz, naravno, neizostavne komične komentare kojima je publiku nasmijavala do suza.

Stručno mišljenje

Uz spomenute dame, na sceni je bilo dobro čuti i stručno mišljenje. Gestalt terapeutkinja i seksualna terapeutkinja Nataše Barolin Belić pričala je o razlozima sve većeg dolaska žena i muškaraca na terapije. Žene najčešće dolaze zbog smanjenja seksualne želje i smetnji postizanja orgazama. A muškarci, pak, dolaze zbog smetnji erekcije i ejakulacije. Dala je i savjete za poboljšanje spolnog odnosa svim parovima koji su već duže vrijeme zajedno. A naglasila je i kako je komunikacija prvi korak za rješavanje svih problema, uz ležernost odnosa prema životu.

Kako funkcionira ženski mozak te što žene zapravo vole i žele, najbolje je znao odgovoriti Danijel Nesek -BadBoy. Dvostruki je to svjetski prvak u treningu zavođenja ( Pick-up Artist) koji iza sebe ima 50 tisuća zadovoljnih  klijenta diljem svijeta. Danijel muškarce podučava kako da budu pravi alfa mužjaci. Uči ih kako da se riješe strahova i blokada. A sve kako bi bili samopouzdani i uspješni već od prvog uleta, dejtanja, održavanja veze pa sve do braka. Bilo je zanimljivo čuti trikove zavođenja i tajne dobrog uleta. Ali i smiješne anegdote iz njegovog bogatog života u kojem već punih 15 godina pomaže muškarcima.

Ugodnoj atmosferi svakako je pridonijela i publika s mnogobrojnim pitanjima. Voditeljica Marijana Perinićje naglasila važnost redovnog pregleda dojke. Apelirala je i na osvješćivanje žena, jer upravo dolazak liječniku na vrijeme može spasiti život.

Bila je to još jedna uspješna Ženska priča, a nastavak očekujemo 11. prosinca s novim, zanimljivim ženskim licima.

 

Marijana Perinić i njena osobna Ženska priča

 

*Štitnjača.hr medijski je pokrovitelj Talk showa Ženska priča

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads