LJUBAV PREMA SEBI – novi Talk show Ženska priča

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih lica sprema se još jedan zabavni talk-show „Ženska priča“. U Klubu hrvatskih glazbenika Sax! Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 19. veljače ugostit će psihologinju Ljubicu Uvodić–Vranić, spisateljicu i blogericu Anđu Marić, terapeuta Tomislava Kuljiša te Dalibora Petrinića, motivatora i fitness trenera.

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Za sve posjetitelje obavezna je rezervacija mjesta na ili mobitel: 091/552-0611.

Zasigurno će se i ovog mjeseca tražiti mjesto više. Za to će se pobrinuti poznata lica koja će pričati na temu ljubavi prema sebi.

Ljubica Uvodić-Vranić

Komičarka Marijana Perinić ugostit će poznatu psihologinju Ljubicu Uvodić-Vranić. Ona iza sebe ima nekolicinu objavljenih stručnih knjiga. Pričat će se o samopoštovanju, samopouzdanju, narcisoidnosti, krivnji, grižnji savjesti te svim onim blokadama i uvjerenjima koji uvelike otežavaju zdravu ljubav prema samome sebi.

 

Anđa Marić

Najbolji primjer zdravog odnosa prema sebi, uloženog rada i truda za promjenom samosvjesnosti i životnog stila dat će druga gošća- spisateljica i blogerica Anđa Marić. Ona će svoje životno iskustvo podijeliti s publikom i to na njen poznat način – direktno, iskreno i uz puno humora.

 

Tomislav Kuljiš

Svakako će biti zanimljivo čuti mišljenje autora, terapeuta i ravnatelja škole Integralne tjelesno orijentirane psihoterapije, Tomislava Kuljiša. On svakodnevno pomaže mnogima kroz radionice, predavanja, edukacije s ciljem rješavanja trauma ranog djetinjstva i osobnog razvoja.

 

 

Dalibor Petrinić

Mnogi smatraju da ljubav prema sebi ne podrazumijeva i zdrav odnos prema vlastitom tijelu. Zbog toga  u goste dolazi Dalibor Petrinić, autor knjige „Prehrana za koju smo stvoreni“, motivator i fitness trener koji njeguje sinergiju uma, duha i tijela. Najveća svrha njegovog rada je buđenje svijesti kod ljudi, educiranje o važnosti prehrane i rada na sebi te motiviranje na uspjeh u svim sferama života.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u Klubu hrvatskih glazbenika Sax!  (Palmotićeva 22, Zagreb), u utorak  19. veljače 2019. godine u 20.00 sati u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads