RUNO tepisi – novi ponos hrvatskog dizajna

RUNO je novi hrvatski brend ručno rađenih taftanih tepiha od najčišće novozelandske vune. Dizajnerski studio smješten je u Zagrebu, dok se proizvodnja odvijau Zaboku u prostorima tvornice Regeneracija gdje vrhunski majstori svoje znanje ručne izrade njeguju od daleke 1967. godine. Odlikuje ih visoka kvaliteta upakirana u moderan, luksuzni dizajn.

Vuna je prirodan materijal i hipoalergen i ima povoljan utjecaj na zdravlje ljudi,


Genijalni
tepisi od visokokvalitetnih materijala

Tepisi su jedan od ključnih dodataka u interijeru. Bez obzira radi li se o praktičnosti ili estetskoj funkciji, često su nezamjenjivi. Kvalitetan tepih oduvijek je bio pojam. I zato puno pažnje pridaje upravo tome da je napravljen od prirodnih materijala, da je ručni rad i da se vizualno uklapa u moderne, ali i svevremene interijere. Kad biramo tepih važno je da je kvalitetan kako bi bio siguran za naše zdravlje. Vuna je prirodan materijal i hipoalergen i ima povoljan utjecaj na zdravlje ljudi, djece i kućnih ljubimaca. Osim toga, obnovljiv je izvor sirovine i može se reciklirati.

Vodeći se globalnim ciljevima održivog razvoja i odgovorne proizvodnje, vuna je kao materijal za proizvodnju tepiha logičan i optimalan izbor. I to po pitanju cijene, kvalitete i trajnosti te utjecaja na okoliš. RUNO svoje tepihe izrađuje od novozelandske vune visoke kvalitete s organskim certifikatom. A za dizajn su zaslužni hrvatski kreativci. Naši tepisi prepoznatljivi su po svojoj kvaliteti, ali i zanimljivim bojama i oblicima. Dizajnom smo pokušali doskočiti potrebama modernih obitelji. Naše poslovanje je održivo, a vuna koju koristimo za izradu tepiha dolazi iz Novog Zelanda i ima organski certifikat. Cijela proizvodnja odvija se u Hrvatskoj i na to smo ponosni i nadamo se da će i kupci to prepoznati, izjavila je Roberta Bratović iz RUNO-a.


Hrvatski
dizajn

RUNO tepisi dolaze iz zagrebačkog dizajnerskog studija, ali cijeli proces proizvodnje od pripreme pređe i bojanja pa do same ručne izrade i dorade odvija se u prostorima tvornice Regeneracija u Zaboku. Prva kolekcija temelji se na jednostavnoj geometrijskoj igri preklapanja i savijanja. Efekt je to koji se postiže kombiniranjem boja i šišanjem u dvije visine flora.

Tepisi se izrađuju u tri standardne veličine. Međutim, dimenzije se, kao i boje mogu modificirati i prema zahtjevima kupca. Topli, mekani, kvalitetni, istovremeni dizajnom privlače pažnju i unose dašak luksuza u svaki interijer. Bez obzira želite li ga u svom domu, uredu ili javnom prostoru.

Poželite li personalizirani tepih morate uzeti u obzir da je za izradu jednog potrebno i do pet tjedana, ovisno naravno o veličini. Tepihe možete naručiti u web shopu gdje se cijene kreću već od šest tisuća kuna.



 

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads