MODUL obilježio 1. rođendan

Modul, hrvatska tvrtka specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, obilježila je prvi rođendana od otvorenja svog showrooma u Gajevoj ulici 21 u Zagrebu. Ujedno je predstavila i nove proizvode iz kolekcije 1.

Smještena u srcu Slavonije, u Dardi pored Osijeka, tvrtka Modul koristi svoj potencijal usmjeravajući prodaju na Hrvatsku i na inozemstvo. Tžište proširuje zajedno sa strateškim partnerima, pa se njeni proizvodi mogu se pronaći diljem cijele Europe, a čak i Amerike. Ulaganjem u napredne tehnologije koje se koriste u proizvodnji, povećani su i kapaciteti, kao i sama kvaliteta proizvoda.

Poslovanje Modula bazira se na kvaliteti proizvoda, kao i na stalnom proširenju proizvodnog programa.


Tehnologija i edukacija

Tvrtka je od svog osnutka usmjerena ka postizanju dva cilja. To su dodatno ulaganje u tehnologiju i ulaganje u edukaciju zaposlenika. A samo poslovanje bazira se na kvaliteti proizvoda, kao i na stalnom proširenju proizvodnog programa. Tako prate najnovije trendove na tržištu tapeciranog namještaja. Nova, nadopunjena kolekcija obuhvaća stolice/fotelje, sofe, krevete i dodatke, a dolazi s potpisom priznatog osječkog dizajnera Vladimira Madunića.

Luna i Lunar, novi su modeli stolica, jednostavnih i zavodljivih linija. Miraz je model ravnih i čistih linija, idealan za opremanje poslovnih prostora, ali i ugostiteljskih objekata i blagovaonica, Uno Aria nova je inačica Modulove uspješnice, stolice/polunaslonjača Uno, a s otvorom na naslonu, dobiva još elegantniji i prozračniji izgled.

Sve modulove stolice lagane su i čvrste, a sjedala od hladno lijevane spužve vrlo su udobna i trajna. Kolekciji Uno/Uno Aria pridružen je i stolić Unotab. Stolići su komplementarni stolicama i zajedno čine neraskidivu cjelinu.

Novi model stolice/polunaslonjača Bloom lijepih je oblih linija, a „cvjetasta“ forma na krajevima rukonaslona lagano se izvija i proširuje površinu za oslanjanje. To je čini dodatno udobnom.

Stolice Lane i Laner, kao i stolica/polunaslonjač Rita – redizajni su prijašnjih modela. Korištenjem nove tehnologije hladno lijevane spužve omogućena je odlična udobnost i trajnost.

Novost je i Sofa Cubic inspirirana kockicama za slaganje. Ona sa svojih nekoliko osnovnih elemenata pruža ogromne mogućnosti kombiniranja i slaganja. Sofa Roma dobila je i kutnu varijantu, a atraktivnost, udobnost i optimalna dimenzioniranost, implementirane su i u ovaj kutni sustav.


Praćenje trendova

U novoj kolekciji predstavljena su i dva modela kreveta. To su Leaf koji, kako mu samo ime daje naslutiti, ima tanko i zaobljeno uzglavlje. Povišen je od poda kao da lebdi, a ima i izuzetno udoban madrac. Krevet Stretchbed integralno rješenje za spavaću ili hotelsku sobu, inspiriran sofom Stretch, odiše komforom i udobnošću. Zaobljenih i zategnutih linija, Stretchbed će biti glavna zvijezda interijera spavaće sobe.

Pri oblikovanju proizvoda najveća motivacija je da naše stolice, fotelje ili sofe oplemene prostore u kojima će se naći, kao i želja da se istaknu u njima. Pratimo trendove u dizajnu interijera i pokušavamo našim proizvodima dati dozu prepoznatljivosti, promišljenosti i posebnosti kojom će biti “korak ispred”. Naravno, u samome procesu radimo varijante oblika i ispitujemo reakcije kolega i suradnika, pa sukladno i njihovim reakcijama tražimo najdopadljiviji oblik naših proizvoda. Na taj način gradimo prepoznatljivost proizvoda i branda Modul, kako među profesionalcima za opremanja interijera, tako i među krajnim kupcima namještaja“ izjavio je dizajner Vladimir Madunić.

Želja Modula je izgraditi prepoznatljivost proizvoda, kao i samog branda, kako na širem tržištu namještaja, tako i među profesionalcima za opremanje interijera.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.