Mango je predstavio svoju prvu HOME kolekciju

Ovih su dana brojni modni high street brendovi, pa tako i Mango, izbacili svoje novitete. Među njima je i mnogo onih kojima izlaze iz fashion okvira i ulaze u neke druge sfere. Massimo Dutti je lansirao prvu beauty liniju koja se sastoji od losiona i krema. Zara je nadopunila svoju kolekciju za kućne ljubimce. Mango se okrenuo prema uređenju doma i predstavio prvu Home kolekciju inspiriranu Mediteranom.


PRVA MANGO HOME KOLEKCIJA

Home kampanja, snimljena na Mallorci, evocira prekrasne ljetne dane. U njih se savršeno uklapa lanena i pamučna posteljina u nježnim, pastelnim bojama. Trenutačno nije dostupan velik izbor Home kolekcije, već samo nekoliko setova posteljine, plahti i jastučnica. Dolaze u nježnoj žutoj, narančastoj i plavoj boji, uz par detalja na prugice ili kockice.

Home kolekcija inspirirana je osjećajem doma i činjenice da se kod kuće osjećamo najljepše. Tim više što smo taj osjećaj tijekom protekle godine utvrdili i protiv svoje volje zahvaljujući Covid pandemiji. Nastojali smo se okružiti lijepim stvarima kako bi se u svoja četiri zida zaista osjećali lijepo i ugodno. Uz detalje za uređenje taj se osjećaj lakše postiže. A Mango je upravo na to želio staviti svoj naglasak.

Cijelu kolekciju pogledajte ovdje.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.