Moji najdraži suplementi za jesenske dane

Jesen nam je stigla, a s njom i smanjeni imunitetni odgovor naših tijela kad im treba malo više pomoći u vidu dodataka prehrani.

Ja sam oduvijek bila tip koji preferira hranom unositi sve što je organizmu potrebno, ali s dvoje male djece i nekoliko projekata na kojima radim, vrlo često to ne bude onako kako bi trebalo biti. Iz tog razloga sam se počela interesirati za YL suplemente! Neke koristim svaki dan, neke povremeno i sve u svemu, jako sam zadovoljna.
Evo što je sve moja preporuka u jesenskim danima.

Multigreens

Najstariji suplement je na tržištu preko 20 godina. Gary Young ga je formulirao dehidrirajući aktivne sastojke zelenog povrća kako bi za vrijeme svog oporavka od teške tjelesne ozljede osigurao da u tijelo unosi dovoljan broj najkvalitetnijih sastojaka zelenog povrća. Multigreens sadrži mješavinu biljaka, cvjetnog peluda i eteričnih ulja. Izvor je kolina koji pridonosi normalnom metabolizmu homocisteina i lipida kao i održavanju normalne funkcije jetre. Ja ga uzimam na dane kada ne pojedem kvalitetan obrok koji uključuje zeleno povrće, a često ga stavljam i u naše smoothije koje pijemo svi!

Super C

Ovaj suplement uzimam svaki dan! Super C tijelu pruža adekvatnu količinu vitamina C za održavanje normalne funkcije imunosnog sustava tijekom i nakon fizičke aktivnosti kao i smanjenje osjećaja umora i napetosti.

Omegagize

Sadrži visok udio omega-3 masnih kiselina te vitamin D i E koji pridonose normalnoj funkciji imunološkog sustava. EPA i DHA također pridonose normalnoj funkciji srca kao i mozga. Ovaj suplement uzimam religiozno svakodnevno kao i Vitamin C, obično dvije kapsule navečer.

NingXia Red

Voćni napitak koji sadrži cjeloviti pire od goji bobica koje se uzgajaju u pokrajini NingXia u Kini, hranjivu mješavinu sokova borovnice, aronije, trešnje, šipka i šljive, ekstrakt stevije i sjemenki grožđa, čisti ekstrakt vanilije te eterična ulja naranče, jazua, limuna i mandarine. NingXia pridonosi zdravlju čitavog organizma, a odlična je i za podizanje energije. Ja pijem 60ml NingXie dnevno, a piju ju i moja djeca. Neizostavni dio rutine za dizanje imuniteta a ovaj mjesec je paket s 4 boce snizen 10% i nema toplije preporuke od ovog super napitka koji ce vas imunitet dovesti na novu razinu. To odgovorno tvrdim.

Olive Essentials

Jedan od naših najnovijih suplemenata nastao je zbog dugogodišnjeg interesa Garya Younga za francuski paradoks. Francuzi konzumiraju ogromne količine maslinovog ulja u svojoj prehrani, a jedna su od najzdravijih nacija. Istraživanja su pokazala da se u maslinovom ulju nalazi sastojak koji se zove hidroksitirosol koji je zaslužan za sve benefite maslinovog ulja. Iz tog razloga, godinama su pokušavali izolirati ga, dehidrirati i upakirati u suplement u kojem će ga biti dovoljno kako bi se samo jednom malom kapsulom u organizam mogla unijeti količina te sastavnice koja je ekvivalent količini koja se nalazi u litri ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Hidroksitirosol pridonosi zdravoj funkciji i dugovječnosti čitavog organizma. Uzimam jednu kapsulu dnevno!

Life 9

Patentirana kombinacija devet sojeva korisnih bakterija koje su ključne za zdravlje organizma. U ovom suplementu se nalazi 17 milijardi živih kultura koje predstavljaju tih devet sojeva. Probiotik vrhunske kvalitete koji pridonosi zdravlju probavnog sustava i cijelog organizma. Ja ga uzimam svako jutro, otprilike 30 minuta prije doručka.

Inner defense

INNER DEFENSE je must have za imunitet, pogotovo ovih dana. Sadrži nas zaštitni blend Thieves i biljke koje na prirodan način vraćaju imunitet na noge. Bez ovog suplementa doista nikad ne ostajem i osjetno mi pomaže.

Koji je vaš najdraži suplement koji biste preporučili svakome?

Ines Nanić

Žena, majka, kraljica i odnedavno prirodnjakuša.

WordPress Ads